TIPS & TRICKS
CREATIVE WINGS
5 trenduri în web design de care să ţii cont în 2018

 

Ca antreprenor este important să fii la curent cu cele mai recente știri și soluții în online și este necesar să știi care sunt tendințele în web design din următorul an.

Succesul online poate fi asigurat cu un web design unicat. Din păcate, web designul este extrem de dinamic şi designerii ar trebui să înţeleagă că acesta este un proces continuu de a câștiga noi abilități și cunoștințe.

Hai să aflăm care sunt tendinţele și ce preziceri exista pentru web design în 2018 .

În proiectele pe care le implementăm, întotdeauna luăm în considerare noile trenduri din design și reuşim să combinăm cerințele și dorințele clienţilor cu stilul modern.

 

#1. Modele, linii și cercuri – forme geometrice

Apărut în 2016, acest trend a câştigat popularitate în 2017 și va continua să se dezvolte şi în 2018.

Cu ajutorul formelor și modelor de pe pagină se pot obține rezultate excelente. Mai întâi de toate, designul și aspectul sunt apreciate în proiectarea inițială însă designul plat și designul material pot fi combinate cu elemente decorative sau forme simple.

 

 

#2. Culorile luminoase

Adaugă culori luminoase și observă cum designul material și designul plat se combină perfect adăugând valoare paginii tale.

De exemplu, Instagram a hotărât să schimbe imaginile și siglele. Au schimbat culorile folosind o paletă multicoloră și au implementat culori de tranziție (gradient). Siglele, butoanele și alte elemente au primit un nou stil. Aceasta a fost tendința în 2017 și presupunem că va continua să fie utilizată si în 2018.

 

 

#3. Imagini unice și grafică adaptată

Designul grafic are o valoare importanta în web designul obișnuit. Grafica adaptată are un potențial semnificativ care nu a fost complet descoperit și care va asigura popularitatea ilustrațiilor grafice în 2018. 
 
Pictogramele și schițele au capturat cota de piață din zona business. Această tendință continuă să se dezvolte în web design și vor avea un impact direct asupra nivelului de performanță vizuală.
 
 
 
 

#4. Conținut foto

Conținutul foto rămâne relevant în web design în 2018 în special pentru e-commerce: mai mult de 60% din utilizatorii cred că factorul decisiv al unei achiziții este întărit de imagini și fotografii, astfel încât ar trebui să le dăm maximă atenție.

Fotografiile de calitate sunt primul pas pentru a avea succes în vânzarea online fiind incluse în trenduri ecommerce 2018.

Dacă aveți nevoie de un design unic și ușor de recunoscut poți colabora cu un designer digital. O abordare individuală cu privire la design și grafică va evidenția și va aduce un plus de expertiză superior. (Vizualizează Portofoliu)

 

#5. Animațiile

în zilele noastre animațiile sunt literalmente oriunde: în sigle, pictograme la site-uri și aplicații, tranziții între obiectele ce fac parte din materialul design. Uneori, chiar in email marketing, designul interactiv aduce un plus important.
 
Videourile și GIF ul de calitate superioară oferă o adevarată plăcere vizuală pentru ochii potențialilor clienți motiv pentru care sunt considerate un mod important de a adăuga efecte importante unei pagini pentru a păstra atenția vizitatorului o lungă perioadă de timp. 

 

 

Ai nevoie de un web design profesional? Spune-ne despre proiectul tău – Contact – și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de webdesign ul tău în online.