PORTOFOLIU
WEB DESIGN
APLICAȚII WEB
PORTOFOLIU
SOLUȚII
ECOMMERCE
PORTOFOLIU
BRANDING
CREAȚIE GRAFICĂ
PORTOFOLIU
MARKETING
ONLINE
WEB DESIGN și APLICAȚII WEB
Soluții creative de design, dezvoltare site-uri și aplicații web.
Lucas Art Film | Productie video
Cand vine vorba de furnizarea de productii video de cea mai înaltă calitate, Luca's Art Film este o compania de top ce a produs 80% din videoclipurile muzicale pentru industria muzicala romaneasca. Misiunea lor principala este sa transforme cele mai neobisnuite idei in realitate.
VEZI PROIECTUL
Princess Cake Store | Torturi cu viata
Nu alege un simplu tort. Alege o experienta a gustului! Fie ca ai un eveniment, fie ca pur si simplu iti doresti ceva altfel, ai la dispozitie o intreaga colectie de torturi o echipa oricand pregatita sa dea viata momentului tau special! Descopera universul Princess Cake Store si ale lor delicioase torturi si prajituri.
VEZI PROIECTUL
Hollow Men – Mystery Shopping Agency
Hollow Men este o companie de cercetare de piață specializată în proiecte de mystery shopping ce efectuează peste 30000 de evaluări pe an. Reorganizarea strategică propusă de Creative Wings a dus la implementarea unei platforme multilanguage, cu landing page structurat, menit să crească rata de conversie.
VEZI PROIECTUL
OXE Diesel Romania | Motoare Ambarcatiuni
Motoarele OXE Diesel sunt proiectate si construite pentru utilizatori comerciali. Rezistenta, fiabilitatea, puterea si controlul sunt esentiale si definesc motoarele din gama OXE Diesel.
VEZI PROIECTUL
Arta nu musca | ONG cultural
Arta nu mușcă a fost inițial tema tezei de disertație a Loredanei Munteanu, iar apoi, cu puțin curaj, a transformat ideea într-un ONG cultural, în 2012. Arta nu se află pe un piedestal, e pentru toată lumea! e un mod de cunoaștere și de înțelegere a propriei vieți.
VEZI PROIECTUL
Brain Hub IT
Brain Hub IT este lider în livrarea de soluții personalizate de instruire, recrutare și plasare de personal IT. Pentru a ține pasul cu mediul în continuă evoluție al companiilor care organizează cursuri gratuite în IT, Creative Wings a propulsat Brain Hub It înaintea concurenței prin rebranding și strategii de extindere a notorietății în mediul online.
VEZI PROIECTUL
Service Ambarcatiuni
Service Ambarcatiuni (Delta Marine Shop SRL) ofera clientilor sai o gama larga de servicii precum: Reparatii / reconditionari / revizii ambarcatiuni din fibra si metal, Reparatii / reconditionari / revizii motoare ambarcatiuni precum si servicii de cosmetizare. 
VEZI PROIECTUL
HR TIME - Companie Resurse Umane
Specialiștii HR TIME® te ajută să-ți optimizezi modul de organizare al companiei și să eviți costurile ce pot apărea din gestionarea necorespunzătoare a resurselor umane. Creative Wings a proiectat, dezvoltat și integrat site-ul web HR TIME pentru o experiență fără probleme a utilizatorilor (reorganizare, redesign, optimizare SEO română/engleză).
VEZI PROIECTUL
Bologna Service – Distribuitor platforme mobile si semimobile
Din 2002 pe piața din România, membră a grupului Oil&Steel, Bologna Service este un ajutor sigur și eficient în domeniul construcțiilor. Creative Wings a lucrat cu Bologna Service pentru a reîmprospăta brandul și prezența online, oferind o identitate modernă și o conexiune profesională mai clară pe segmentul de platforme mobile si semimobile.
VEZI PROIECTUL
Brennan Group – Market research agency
Cea mai dinamică firmă românească de cercetare și consultanță, Grupul Brennan ajută companiile și mărcile din România să înțeleagă și să se conecteze cu consumatorii. Creative Wings a transpus online angajamentul Grupului Brennen axat pe obținerea de informații strategice și avantaje competitive.  
VEZI PROIECTUL
IGLU Acoperisuri
IGLU acoperișuri este lider regional în distribuția și montarea sistemelor de acoperiș (țiglă metalică, tablă făltuită, sisteme pluviale, ferestre de mansardă). Creative Wings este partenerul de marketing IGLU ce a implementat strategia de rebranding, dezvoltarea mesageriei de marcă, site-ul web, fontul, ilustrațiile personalizate și designul vizual.
VEZI PROIECTUL
GlobalTeh Contractor – Demolari, Terasamente si Constructii
Certificările și sistemele performante folosite de GlobalTeh Contractor ne-au provocat să transpunem în online un brand nou, revigorat, cu un webdesign unic, dinamic, atractiv. Noul website globalteh.ro creat de Creative Wings promovează imaginea companiei către utilizatorii din online și asigură contactul permanent cu actualii clienți.
VEZI PROIECTUL
Easy Lift – Nacele si Platforme de lucru la inaltime
Easy Lift oferă soluții ideale pentru lucrul la înălțime într-un mod sigur și eficient. Orice lucrare este susținută de personal calificat cu o vastă experiență în domeniu. Creative Wings a dezvoltat notorietatea brandului și a îmbunătățit conversia clienților prin implementarea de pagini de destinație strategice și campanii digitale angajatoare.
VEZI PROIECTUL
Magazin online – S.N.Lazarev
Asocierea brandului personal https://autor.lazarevsn.ro cu produsele comercializate pe magazinul online https://lazarevsn.ro a fost o provocare ambițioasă pentru Creative Wings. Integrarea cu Smart Bill, GLS Tracking a întregit funcționalitatea siteului lazarevsn.ro, facilitând achizițiile online ale opereler marca S.N. Lazarev.
VEZI PROIECTUL
Proiect imobiliar – Vulcani Residence
Vulcani Residence este un ansamblu imobiliar modern, luminos, intim, aerisit, adaptat pieții imobiliare, oferind locuințe confortabile, sigure și eficient compartimentate. Pentru a-și întări poziția și pentru a se adapta schimbărilor din piață, dezvoltatorul a apelat la Creative Wings pentru strategie și implementare (brand awareness, sales online).
VEZI PROIECTUL
Psyho Global Consult - Institut de cercetare
Psyho Global Consult este un institut de cercetare ce realizează sondaje de opinie, analize de conținut și cercetări științifice în domeniul datelor. Creative Wings a ajutat la creșterea recunoașterii și consolidării mărcii pe o scară extinsă, actualizarea imaginii, o nouă prezență web și grafică personalizată pentru prezentările business.
VEZI PROIECTUL
S.N.Lazarev – Carti, CD-uri, DVD-uri
Brandul S.N.Lazarev prezentat pe https://autor.lazarevsn.ro/, în acord cu contrastul alb, permite ca webdesignul personalizat să capteze atenția cititorului oferind o lizibilitate mai bună pe dispozitive mobile. Creative Wings a transpus online biografia celui supranumit ”The Great russian researcher and writer in bioenergetics and healing”  
VEZI PROIECTUL
UpRise Automation
Fondată în 2017 de doi ingineri care au adunat experiență și cunoștințe lucrând pentru companii multinaționale de automatizare, UpRise Automation oferă servicii de automatizare și inginerie la nivel mondial. Creative Wings a proiectat și dezvoltat o platformă cu funcționalități complexe și o arhitectură cu conținut intuitiv.
VEZI PROIECTUL
Ciprian Vatamanu – Fotograf Nunta Iasi
Membru WeddingStaff, Fearless Photographers și NPS Romania, Ciprian Vatamanu a descoperit fotografia în cadrul nunților în anul 2008. Utilizând tehnicile de ultimă oră UX / UI implementate de Creative Wings, Ciprian Vatamanu a lansat noul său website și a devenit rapid unul dintre brandurile emblematice din România.
VEZI PROIECTUL
Hipiti-Hopp loc de joaca pentru copii
Hipiti-Hopp a luat naștere din dorința de a oferi părinților, copiilor, locul de relaxare și de evadare din rutina zilnică care ne înconjoară. În crearea identității vizuale Creative Wings a selectat cu grijă culorile, fontul, elementele grafice, ținând cont  de percepția clienților și a angajaților despre ceea ce reprezintă Hipiti-Hopp.
VEZI PROIECTUL
International Conference Business Angels Romania
Business Angels România susține afacerile la început de drum facilitând accesul la surse relevante de finanțare. Pentru a crea o experiență online care să reflecte calitatea conferințelor, Creative Wings a proiectat și dezvoltat o platformă web de prezentare, elegantă, cu multiple facilități: sistem de plată, full responsive, multi language.
VEZI PROIECTUL
Julia’s Pets – Boutique. Salon. Accomodation.
Julia's Pets oferă produse de îngrijire pentru câini și pisici și servicii de grooming și cazare pentru prietenii noștri necuvântători. Creative Wings s-a angajat să actualizeze și să marcheze o nouă prezență Julia's Pets pe web, optimizarea on-page/off-page fiind susținută prin campanii strategice Google Ads și Facebook Ads
VEZI PROIECTUL
Migali Dental Clinic
Clinica Dentară Migali este locul unde zâmbetele se nasc fără suferință. Pentru a poziționa eficient Clinica Migali ca furnizor de servicii de înaltă calitate, Creative Wings a optimizat prezența în online prin crearea și implementarea unui nou site, susținut de campanii personalizate de promovare: Google, Facebook, Sms, E-mail Marketing.
VEZI PROIECTUL
BeMyGuest - Atelier de invitatii
BE MY GUEST este un atelier de creație specializat în invitații de nunta și papetaria aferentă unei nunți perfecte (plicuri de bani, meniuri și numere de masă). Creative Wings a lucrat cu echipa Be My Guest pentru a crea un logo și o identitate de marcă distinctă, proiectând și dezvoltând o platformă adaptată pieței ecommerce din România.
VEZI PROIECTUL
Biovet Impex – Clinica Veterina
Clinica Veterinară Biovet, înființată în 1995, este prima clinică veterinară particulară din București. Pentru a ajuta Clinica Biovet să își prezinte serviciile veterinare pentru toate categoriile de animale de companie, Creative Wings a proiectat o prezență web complet nouă și a gestionat dezvoltarea în segmentul online.
VEZI PROIECTUL
Aparat Dentar Iasi – Migali Dental Clinic
De peste 11 ani Clinica Migali oferă soluții profesionale în domeniul stomatologiei tuturor pacienților care le trec pragul. Cu o prezență constantă în mediul online susținută de Creative Wings, noul proiect aparatdentariasi.ro reprezintă o sursă importantă de informare pentru persoanele aflate în cautarea unui aparat dentar fix/mobil.  
VEZI PROIECTUL
Carauto Serv – Birou consultanta daune
De peste 14 ani pe piața locală și 1200 de dosare anual, Carauto Serv este partenerul persoanelor care au nevoie de sprijin pentru întocmirea dosarului de daună. Creative Wings a creat o campanie extinsă ce include servicii specializate în branding si webdesign, axate pe ROI și pe creșterea gradului de conștientizare a mărcii.
VEZI PROIECTUL
Clinica Gine-Med Obstetrica & Ginecologie
Gine-Med este o clinică particulară, specializată în obstetrică-ginecologie, geriatrie și medicină internă. Dotată cu aparatură de ultimă generație, prezența online creată de Creative Wings pune accent pe calificările deosebite ale personalului medical din cadrul clinicii și pe integrarea unui sistem simplificat de programări online.
VEZI PROIECTUL
Clinica Stomatologica Copii
Clinica Stomatologică Copii Migali utilizează tehnologii de ultimă oră precum Laserul Dentar și Aquacut-ul ce permit tratarea cariilor fără freză. Dorind să-și extindă prezența și conștientizarea la scară regională, Migali Dental Clinic a solicitat implicarea Creative Wings pentru creare unei strategii de promovare originale, axate pe interacțiune.
VEZI PROIECTUL
Eco Constructing – Statii de epurare
Fondată în 2002, Eco Constructing are experiență în livarea de soluții pentru epurarea apelor uzate menajere. Având în portofoliu produse de ultimă generație, noul website creat de Creative Wings scoate în evidență soluțiile inovatoare pentru epurarea apelor astfel încât clienții să descopere rapid beneficiile colaborării cu Eco Constructing.
VEZI PROIECTUL
Marius Ghidel – Scriitor
Marius Ghidel este un caz unic, spectaculos și interesant tocmai pentru că el are acest tip de memorie ancestrală, cu o experiență fantastică de trecere printre văluri și de călătorie involuntară prin lumi paralele. Creative Wings a proiectat și lansat prezența web pentru o experiență intuitivă, susținută prin campanii personalizate digitale.
VEZI PROIECTUL
Ozon Corner
Ozon Corner este un program de susținere, ghidare și consiliere a angajatilor în vederea îmbunătățirii performanțelor și a well-being-ului. Creative Wings a creat și a lansat pentru Ozon Corner o prezență modernă și elegantă în online, ce evidențiază programele de consiliere in-house, într-un spațiu special amenajat în companii.  
VEZI PROIECTUL
Shrink Pack - Folie termocontractibila | Schele de Fatada si Industriale
Cu o experiență îndelungată pe șantierele civile și industriale din țară și străinătate, Shrink Pack activează într-un domeniu plin de provocări, clienți exigenți și proiecte ce impun un standard ridicat de calitate, siguranță. Creative Wings a proiectat și construit prezența online, creând o identitate de marcă curată și o interfață intuitivă.
VEZI PROIECTUL
Sindicatul Liber din Telecomunicatii
Sindicatul Liber din Telecomunicații este o organizație socio-profesională înființată în anul 1990 cu scopul de a reprezenta angajații din domeniul telecomunicatiilor. În strategia implementată, Creative Wings a pus accent pe segmentarea informațiilor, design responsive cu acces rapid la secțiuni de interes și pe creșterea comunității.
VEZI PROIECTUL
SOLUȚII ECOMMERCE
Dezvoltă-ți afacerea cu experiențe de shopping virtual de calitate.
Little Joy - Magazin online pentru copii
Universul nostru, Littlejoy a fost creat pornind de la o serie de valori fundamentale bine definite, pe care dorim sa le transpunem in viata copiilor cu ajutorul parintilor. Scopul nostru esential este sa ne asiguram ca cei mici se dezvolta intr-un mediu sanatos si echilibrat. Tocmai din acest motiv ne dorim, prin intermediul produselor noastre, sa le transmitem copiilor, inca de la o varsta frageda, importanta responsabilitatii fata de conservarea mediului inconjurator.
VEZI PROIECTUL
Magazin online – S.N.Lazarev
Asocierea brandului personal https://autor.lazarevsn.ro cu produsele comercializate pe magazinul online https://lazarevsn.ro a fost o provocare ambițioasă pentru Creative Wings. Integrarea cu Smart Bill, GLS Tracking a întregit funcționalitatea siteului lazarevsn.ro, facilitând achizițiile online ale opereler marca S.N. Lazarev.
VEZI PROIECTUL
BeMyGuest - Atelier de invitatii
BE MY GUEST este un atelier de creație specializat în invitații de nunta și papetaria aferentă unei nunți perfecte (plicuri de bani, meniuri și numere de masă). Creative Wings a lucrat cu echipa Be My Guest pentru a crea un logo și o identitate de marcă distinctă, proiectând și dezvoltând o platformă adaptată pieței ecommerce din România.
VEZI PROIECTUL
Marius Ghidel – Scriitor
Marius Ghidel este un caz unic, spectaculos și interesant tocmai pentru că el are acest tip de memorie ancestrală, cu o experiență fantastică de trecere printre văluri și de călătorie involuntară prin lumi paralele. Creative Wings a proiectat și lansat prezența web pentru o experiență intuitivă, susținută prin campanii personalizate digitale.
VEZI PROIECTUL
BRANDING ȘI CREAȚIE GRAFICĂ
Soluții creative pentru o identitate vizuală memorabilă.
Princess Cake Store | Torturi cu viata
Nu alege un simplu tort. Alege o experienta a gustului! Fie ca ai un eveniment, fie ca pur si simplu iti doresti ceva altfel, ai la dispozitie o intreaga colectie de torturi o echipa oricand pregatita sa dea viata momentului tau special! Descopera universul Princess Cake Store si ale lor delicioase torturi si prajituri.
VEZI PROIECTUL
Cristian Burtea | Photo Events
Stilul fotografului e dat in totalitate de subiect. Subiectul este, fara doar si poate, acel drive care starneste imaginatia si inspira arta fotografica.
VEZI PROIECTUL
Brain Hub IT
Brain Hub IT este lider în livrarea de soluții personalizate de instruire, recrutare și plasare de personal IT. Pentru a ține pasul cu mediul în continuă evoluție al companiilor care organizează cursuri gratuite în IT, Creative Wings a propulsat Brain Hub It înaintea concurenței prin rebranding și strategii de extindere a notorietății în mediul online.
VEZI PROIECTUL
IGLU Acoperisuri
IGLU acoperișuri este lider regional în distribuția și montarea sistemelor de acoperiș (țiglă metalică, tablă făltuită, sisteme pluviale, ferestre de mansardă). Creative Wings este partenerul de marketing IGLU ce a implementat strategia de rebranding, dezvoltarea mesageriei de marcă, site-ul web, fontul, ilustrațiile personalizate și designul vizual.
VEZI PROIECTUL
GlobalTeh Contractor – Demolari, Terasamente si Constructii
Certificările și sistemele performante folosite de GlobalTeh Contractor ne-au provocat să transpunem în online un brand nou, revigorat, cu un webdesign unic, dinamic, atractiv. Noul website globalteh.ro creat de Creative Wings promovează imaginea companiei către utilizatorii din online și asigură contactul permanent cu actualii clienți.
VEZI PROIECTUL
Easy Lift – Nacele si Platforme de lucru la inaltime
Easy Lift oferă soluții ideale pentru lucrul la înălțime într-un mod sigur și eficient. Orice lucrare este susținută de personal calificat cu o vastă experiență în domeniu. Creative Wings a dezvoltat notorietatea brandului și a îmbunătățit conversia clienților prin implementarea de pagini de destinație strategice și campanii digitale angajatoare.
VEZI PROIECTUL
Little Joy - Magazin online pentru copii
Universul nostru, Littlejoy a fost creat pornind de la o serie de valori fundamentale bine definite, pe care dorim sa le transpunem in viata copiilor cu ajutorul parintilor. Scopul nostru esential este sa ne asiguram ca cei mici se dezvolta intr-un mediu sanatos si echilibrat. Tocmai din acest motiv ne dorim, prin intermediul produselor noastre, sa le transmitem copiilor, inca de la o varsta frageda, importanta responsabilitatii fata de conservarea mediului inconjurator.
VEZI PROIECTUL
Proiect imobiliar – Vulcani Residence
Vulcani Residence este un ansamblu imobiliar modern, luminos, intim, aerisit, adaptat pieții imobiliare, oferind locuințe confortabile, sigure și eficient compartimentate. Pentru a-și întări poziția și pentru a se adapta schimbărilor din piață, dezvoltatorul a apelat la Creative Wings pentru strategie și implementare (brand awareness, sales online).
VEZI PROIECTUL
Psyho Global Consult - Institut de cercetare
Psyho Global Consult este un institut de cercetare ce realizează sondaje de opinie, analize de conținut și cercetări științifice în domeniul datelor. Creative Wings a ajutat la creșterea recunoașterii și consolidării mărcii pe o scară extinsă, actualizarea imaginii, o nouă prezență web și grafică personalizată pentru prezentările business.
VEZI PROIECTUL
UpRise Automation
Fondată în 2017 de doi ingineri care au adunat experiență și cunoștințe lucrând pentru companii multinaționale de automatizare, UpRise Automation oferă servicii de automatizare și inginerie la nivel mondial. Creative Wings a proiectat și dezvoltat o platformă cu funcționalități complexe și o arhitectură cu conținut intuitiv.
VEZI PROIECTUL
Asociatia Club Sportiv „Iris” Iasi
Daca ar fi sa vorbim despre ce are omul cel mai de pret, am vorbi despre cele mai importante aspect, si anume, sanatatea si copiii. Pentru asta Asociatia Club Sportiv Iris Iasi ofera antrenamente de baschet, arte martiale si pregatire fizica profesionista pentru copii. In strategia de promovare pentru Asociatia Club Sportiv Iris Iasi am inclus urmatoarele: Dezvoltare Brand si Identitate Vizuala Materiale promotionale personalizate
VEZI PROIECTUL
Hipiti-Hopp loc de joaca pentru copii
Hipiti-Hopp a luat naștere din dorința de a oferi părinților, copiilor, locul de relaxare și de evadare din rutina zilnică care ne înconjoară. În crearea identității vizuale Creative Wings a selectat cu grijă culorile, fontul, elementele grafice, ținând cont  de percepția clienților și a angajaților despre ceea ce reprezintă Hipiti-Hopp.
VEZI PROIECTUL
Millennium Business Travel
Millennium Travel propune un concept de calatorie unic in Romania, coreland explorarea unor locuri unice de pe glob cu o calatorie interioara, rezultatele fiind o descoperire a sinelui si o constientizare a elementelor ce pot aduce echilibrul in viata personala si profesionala. De la flyere de prezentare a conceptului de calatorie, la mapa de prezentare a serviciilor oferite clientilor, toate au fost realizare de echipa Creative Wings.
VEZI PROIECTUL
BeMyGuest - Atelier de invitatii
BE MY GUEST este un atelier de creație specializat în invitații de nunta și papetaria aferentă unei nunți perfecte (plicuri de bani, meniuri și numere de masă). Creative Wings a lucrat cu echipa Be My Guest pentru a crea un logo și o identitate de marcă distinctă, proiectând și dezvoltând o platformă adaptată pieței ecommerce din România.
VEZI PROIECTUL
Cabinet de avocatura
Prestigiul unui avocat și succesul său profesional necesită o strategie online și un brand puternic. Creative Wings a conceput, a proiectat și a construit brandul de la început, creând o identitate distinctă a mărcii pe o piață concurențială a serviciilor juridice, asigurând o experiență memorabilă pentru utilizatorii online.
VEZI PROIECTUL
Carauto Serv – Birou consultanta daune
De peste 14 ani pe piața locală și 1200 de dosare anual, Carauto Serv este partenerul persoanelor care au nevoie de sprijin pentru întocmirea dosarului de daună. Creative Wings a creat o campanie extinsă ce include servicii specializate în branding si webdesign, axate pe ROI și pe creșterea gradului de conștientizare a mărcii.
VEZI PROIECTUL
Clinica Gine-Med Obstetrica & Ginecologie
Gine-Med este o clinică particulară, specializată în obstetrică-ginecologie, geriatrie și medicină internă. Dotată cu aparatură de ultimă generație, prezența online creată de Creative Wings pune accent pe calificările deosebite ale personalului medical din cadrul clinicii și pe integrarea unui sistem simplificat de programări online.
VEZI PROIECTUL
Marius Ghidel – Scriitor
Marius Ghidel este un caz unic, spectaculos și interesant tocmai pentru că el are acest tip de memorie ancestrală, cu o experiență fantastică de trecere printre văluri și de călătorie involuntară prin lumi paralele. Creative Wings a proiectat și lansat prezența web pentru o experiență intuitivă, susținută prin campanii personalizate digitale.
VEZI PROIECTUL
Ozon Corner
Ozon Corner este un program de susținere, ghidare și consiliere a angajatilor în vederea îmbunătățirii performanțelor și a well-being-ului. Creative Wings a creat și a lansat pentru Ozon Corner o prezență modernă și elegantă în online, ce evidențiază programele de consiliere in-house, într-un spațiu special amenajat în companii.  
VEZI PROIECTUL
MARKETING ONLINE
Îmbunătățeste-ți traficul organic și rata de conversie.
Brain Hub IT
Brain Hub IT este lider în livrarea de soluții personalizate de instruire, recrutare și plasare de personal IT. Pentru a ține pasul cu mediul în continuă evoluție al companiilor care organizează cursuri gratuite în IT, Creative Wings a propulsat Brain Hub It înaintea concurenței prin rebranding și strategii de extindere a notorietății în mediul online.
VEZI PROIECTUL
Bologna Service – Distribuitor platforme mobile si semimobile
Din 2002 pe piața din România, membră a grupului Oil&Steel, Bologna Service este un ajutor sigur și eficient în domeniul construcțiilor. Creative Wings a lucrat cu Bologna Service pentru a reîmprospăta brandul și prezența online, oferind o identitate modernă și o conexiune profesională mai clară pe segmentul de platforme mobile si semimobile.
VEZI PROIECTUL
IGLU Acoperisuri
IGLU acoperișuri este lider regional în distribuția și montarea sistemelor de acoperiș (țiglă metalică, tablă făltuită, sisteme pluviale, ferestre de mansardă). Creative Wings este partenerul de marketing IGLU ce a implementat strategia de rebranding, dezvoltarea mesageriei de marcă, site-ul web, fontul, ilustrațiile personalizate și designul vizual.
VEZI PROIECTUL
Easy Lift – Nacele si Platforme de lucru la inaltime
Easy Lift oferă soluții ideale pentru lucrul la înălțime într-un mod sigur și eficient. Orice lucrare este susținută de personal calificat cu o vastă experiență în domeniu. Creative Wings a dezvoltat notorietatea brandului și a îmbunătățit conversia clienților prin implementarea de pagini de destinație strategice și campanii digitale angajatoare.
VEZI PROIECTUL
Magazin online – S.N.Lazarev
Asocierea brandului personal https://autor.lazarevsn.ro cu produsele comercializate pe magazinul online https://lazarevsn.ro a fost o provocare ambițioasă pentru Creative Wings. Integrarea cu Smart Bill, GLS Tracking a întregit funcționalitatea siteului lazarevsn.ro, facilitând achizițiile online ale opereler marca S.N. Lazarev.
VEZI PROIECTUL
Migali Dental Clinic
Clinica Dentară Migali este locul unde zâmbetele se nasc fără suferință. Pentru a poziționa eficient Clinica Migali ca furnizor de servicii de înaltă calitate, Creative Wings a optimizat prezența în online prin crearea și implementarea unui nou site, susținut de campanii personalizate de promovare: Google, Facebook, Sms, E-mail Marketing.
VEZI PROIECTUL
Millennium Business Travel
Millennium Travel propune un concept de calatorie unic in Romania, coreland explorarea unor locuri unice de pe glob cu o calatorie interioara, rezultatele fiind o descoperire a sinelui si o constientizare a elementelor ce pot aduce echilibrul in viata personala si profesionala. De la flyere de prezentare a conceptului de calatorie, la mapa de prezentare a serviciilor oferite clientilor, toate au fost realizare de echipa Creative Wings.
VEZI PROIECTUL
BeMyGuest - Atelier de invitatii
BE MY GUEST este un atelier de creație specializat în invitații de nunta și papetaria aferentă unei nunți perfecte (plicuri de bani, meniuri și numere de masă). Creative Wings a lucrat cu echipa Be My Guest pentru a crea un logo și o identitate de marcă distinctă, proiectând și dezvoltând o platformă adaptată pieței ecommerce din România.
VEZI PROIECTUL
Aparat Dentar Iasi – Migali Dental Clinic
De peste 11 ani Clinica Migali oferă soluții profesionale în domeniul stomatologiei tuturor pacienților care le trec pragul. Cu o prezență constantă în mediul online susținută de Creative Wings, noul proiect aparatdentariasi.ro reprezintă o sursă importantă de informare pentru persoanele aflate în cautarea unui aparat dentar fix/mobil.  
VEZI PROIECTUL