Sindicatul Liber din Telecomunicatii

Sindicatul Liber din Telecomunicatii

1 photo


Project Description

Sindicatul Liber din Telecomunicatii este o organizatie socio-profesionala ce a fost infiintata in anul 1990 cu scopul de a re-prezenta angajatii din domeniul telecomunicatiilor.

Aceasta protejeaza drepturile si promoveaza interesele membrilor sai, in ceea ce priveste drepturile salariale si conditiile de munca, oferind de asemenea acestora acces la o serie de beneficii din diverse domenii de activitate.

In strategia de marketing pentru Sindicatul Liber din Telecomunicatii am propus reorganizarea site-ului pornind de la principalele doua nevoi ale acestora:

  1. Oferirea membrilor acces la o sectiune actualizata a beneficiilor si avantajelor aderarii la sindicat, precum si posibilitatea de a completa un formular de adeziune standardizat online
  2. Cresterea comunitatii de membri ai sindicatului

Avand in portofoliu un numar impresionant de membri de toate varstele am optat pentru o varianta de design responsive, accesibil de pe orice dispozitiv fix sau mobil. Astfel, ne asiguram ca utilizatorii pot gasi in orice moment detalii despre beneficiile pe care le au in calitate de membri SL-TC si cum le pot utiliza

Web design