Hollow Men – Mystery Shopping Agency

Hollow Men – Mystery Shopping Agency

1 photo


Project Description

Hollow Men este o companie de cercetare de piata specializata in proiecte de mystery shopping si efectueaza peste 30 000 de evaluari pe an.

Aceasta utilizeaza un soft specializat atat pentru culegerea datelor din teren cat si pentru raportarea rezultatelor. Prin intermediul lui, Hollow Men pune la dispozitia partenerilor sai o platforma WEB de raportare in care acestia pot avea acces personalizat, nelimitat pe baza de user name si parola. In platforma pot fi vizualizate toate tipurile de rapoarte agreate cu actualizarea datelor in timp real.

In strategia de marketing pentru Hollow Men am propus reorganizarea site-ului pornind de la cele doua nevoie principale identificate:

  1. companiile partenere sa gaseasca cat mai usor serviciile conducand astfel la o rata de conversie mai mare;
  2. utilizatorii (clientii misteriosi) sa identifice mult mai usor beneficiile de care se pot bucura.

Avand in portofoliu companii cu renume si adresandu-se unei piete de consum internationale, am ales sa implementam pentru comunicarea cu clientii doua versiuni ale site-ului: una in limba romana si una in limba engleza. Astfel ne asiguram ca orice utilizatori, roman sau strain are acces la informatiile pe care si le doreste si de care are nevoie.

Pentru actiuni de marketing si campanii de promovare am implementat un landing page cu o structura foarte facila, menit sa ofere utilizatorului intr-un timp foarte scurt accesul la informatiile de care are nevoie pentru a realiza conversia.

Web design