Realizare website

De ce este important sa ai un website actualizat conform cerintelor din prezent?

80% dintre persoanele intre 18-40 de ani cauta un brand online atunci cand au nevoie de un produs/serviciu sau doresc un plus de credibilitate inainte de a face o achizitie, potrivit unui studiu realizat de eMarketer in 2015. Marea majoritate mentioneaza ca principalii factori care le pot influenta pozitiv sau negativ parerea sunt designul siteului, usurinta cu care gasesc informatiile dorite pe site, timpul de raspuns al consilierilor clienti.

Primele pozitii intr-un motor de cautare pot genera un flux important de vizitatori. Mai departe, o interfata user friendly si o gama de produse/servicii bine prezentate pot transforma vizitatorii in clienti activi pentru companie.

Un site bine realizat imbina designul inovator, functionalitatile potrivite si tehnici de optimizare pentru dispozitivele mobile. In portofoliul nostru avem solutii complete de realizare a unui site pentru: companii care vand online, firme care doresc un site de prezentare, companii care au nevoie de o aplicatie online personalizata, freelanceri si persoane ce doresc un site pentru a-si promova brandul personal.

Cum lucreaza specialistii Creative Wings?

Avem o echipa formata din designeri, programatori si manageri de proiect care realizeaza siteuri si aplicatii folosind ultimele tehnologii disponibile si adaptand totul la nevoile tale. Traseul nostru de lucru este urmatorul:

 • Analizam nevoile tale si piata in care activezi;
 • Realizam structura siteului, alegem platforma in care va fi dezvoltat;
 • Venim cu mai multe propuneri de design, tu alegi varianta potrivita;
 • Implementam o varianta beta a siteului;
 • Integram siteul cu sistemul de lucru din compania ta (ERP, CRM, etc.)
 • Sustinem un scurt training catre persoanele din echipa ta care administreaza siteul;
 • Testerii nostri cat si echipa ta utilizeaza siteul pentru a efectua mici modificari si a corecta bugurile existente;
 • Lansam oficial siteul catre publicul larg, culegem feedback pentru repozitionare.
eurocontacons

Servicii oferite:

Specialistii nostri fac o analiza 3600 a produselor si serviciilor pe care le oferi, identifica si segmenteaza publicul tinta, stabilesc canalele optime de comunicare.

Identitatea vizuala ce cuprinde logo, slogan, designul materialelor promotionale este unul dintre primii factori care are impact vizual si tactil asupra potentialilor clienti.

Imagineaza-ti ca vizibilitatea in motorul de cautare Google poate genera mai mult business decat intreaga echipa de vanzari.

Echipa noastra te poate ajuta sa transformi Likeurile si Shareurile in cifra de afaceri pentru compania ta, sa micsorezi costurile cu anunturile platite utilizand o strategie inteligenta de promovare.

Indiferent de domeniul in care activezi e-mail marketingul este un instrument prin care poti genera cifra de afaceri, iti poti fideliza clientii si poti genera trafic pe platformele online.


Ce beneficii obtii din colaborarea cu noi?

Ce beneficii obtii din colaborarea cu noi?

Excelenta nu este un statut permanent, ci un proces de imbunatatire si schimbare constanta. Suntem alaturi de tine in acest proces, iar beneficiile unei colaborari cu echipa Creative Wings in realizarea unui website sunt:

 • Vei obtine un „agent de vanzare” care te va promova catre mii de clienti din publicul tau tinta si cu ajutorul caruia vei putea accesa piete externe;
 • Vei prezenta intr-un mod profesionist serviciile si produsele oferite;
 • Vei optimiza costurile prin integrarea platformei online cu celelalte programe software utilizate in compania ta;
 • Iti vei spori baza de contacte prin colectarea de informatii de la vizitatorii siteului;
 • Vei monetiza traficul pe site prin solutii inteligente de conversie a vizitatorilor in clienti.

oferta realizare site

oferta realizare site

Formular de contact:


 


Portofoliu Creative-Wings