Email marketing

Cat de importante sunt campaniile de Email marketing?

67% dintre cumparatorii online ce primesc e-mailuri pe baza obiceiurilor de cumparare pe durata medie de viata a produselor pe care le oferi cumpara din nou, potrivit unui studiu realizat de eMarketer in 2015. De asemenea in sectorul business to business poti obtine rate de deschidere de peste 40% daca mesajul este bine construit si baza de date este segmentata corespunzator.

Desi odata cu aparitia retelelor de socializare si a smart phoneurilor e-mailul si-a mai pierdut din stralucirea de alta data, un e-mail ramane o sursa de informare puternica in mediul de business. Important este sa reusesti sa eviti spamul si sa transmiti un mesaj celor cu adevarat interesati de continutul pe care il oferi.

Indiferent de domeniul in care activezi e-mail marketingul este un instrument prin care poti genera cifra de afaceri, iti poti fideliza clientii si poti genera trafic pe platformele online.

Cum lucreaza specialistii Creative Wings?

Conform Radicati Group in 2015 au fost transmise 191.4 miliarde de e-mailuri zilnic iar dintre acestea 108 miliarde s-au adresat segmentului de business. O mare parte au fost spam, insa un segment important de e-mailuri au fost urmate de actiuni concrete pe care destinatarii le-au facut in urma e-mailului.

Pentru a te ajuta sa impulsionezi publicul tau tinta sa interactioneze cu mesajul tau, iti propunem urmatorii pasi de lucru:

  • Segmentam dupa cat mai multe criterii baza ta de date;
  • Analizam nevoile fiecarui segment, obiectivele tale si apoi construim un mesaj personalizat pentru fiecare categorie de audienta in parte;
  • Optimizam landing pageul si construim un calendar al campaniei astfel incat timpii de trimitere sa fie optimi;
  • Construim designul newsletterului responsive, adaptat la dispozitivele mobile;
  • Masuram rezultatele si repozitionam campania, oferindu-ti acces transparent la statusul campaniilor.
email-marketing

Servicii oferite:

Specialistii nostri fac o analiza 3600 a produselor si serviciilor pe care le oferi, identifica si segmenteaza publicul tinta, stabilesc canalele optime de comunicare.

Identitatea vizuala ce cuprinde logo, slogan, designul materialelor promotionale este unul dintre primii factori care are impact vizual si tactil asupra potentialilor clienti.

Un site bine realizat imbina designul inovator, functionalitatile potrivite si tehnicile de optimizare online si offline.

Echipa noastra te poate ajuta sa transformi Likeurile si Shareurile in cifra de afaceri pentru compania ta, sa micsorezi costurile cu anunturile platite utilizand o strategie inteligenta de promovare.

Imagineaza-ti ca vizibilitatea in motorul de cautare Google poate genera mai mult business decat intreaga echipa de vanzari.


Ce beneficii obtii din colaborarea cu noi?

O campanie online trebuie sa aiba beneficii masurabile, iar o colaborare cu Creative Wings iti ofera:

  • Posibilitatea de a sparge barierele geografice si de a accesa clienti la nivel national si international;
  • Un nou canal de vanzare masurabil si scalabil;
  • Un plus de vizibilitate si brand awareness;
  • Largirea bazei de contacte si prospecti;
  • Posibilitatea de a testa in doar cateva zile impactul unui produs nou sau a unei schimbari de strategie.

servicii email marketing

servicii email marketing

Formular de contact:


 


Portofoliu Creative-Wings