Creatie grafica & Branding

De ce o companie specializata in creatie grafica?

Potrivit unui studiu Gallup realizat in 2015, 48% dintre consumatori afirma ca momentul critic in care un produs/serviciu le castiga loialitatea este primul contact cu brandul respectiv sau prima cumparare. Mai mult, 45% din perceptia despre un brand este data de modul de comunicare a companiei cu clientul si tonul mesajelor catre acesta.

Identitatea vizuala ce cuprinde logo, slogan, designul materialelor promotionale este unul dintre primii factori de impact vizual si tactil asupra potentialilor clienti. Este un element decisiv in procesul de obtinere a conversiei si deciziei de cumparare.

Daca ai deja un brand si ai doar nevoi punctuale de creatie si design, un furnizor extern poate fi o solutie mai ieftina, mai usor de gestionat si mai calitativa decat un angajat care sa realizeze intern elementele necesare unei campanii de marketing. Outsourcisngul poate fi o solutie mai avantajoasa.

Sub presiunea targetelor insa, de multe ori, campaniile de marketing nu au o masurabilitate clara. Un studiu realizat de McKinsey in anul 2014 arata ca 43% din bugetul alocat departamentelor de marketing la nivel global nu a generat rezultate cuantificabile in bani pentru beneficiarii campaniilor.

In Romania, am constatat experiential ca majoritatea campaniilor de marketing nu aduc rezultatele asteptate din urmatoarele cauze: sunt facute „pe ultima suta de metri” fara o planificare adecvata, nu au continuitate, sunt alegeri oportuniste lipsite de strategie.

Cum lucreaza specialistii Creative Wings?

Credem ca fiecare brand transmite un sentiment si are un impact direct in perceptia consumatorului despre calitatea produselor serviciilor.

Pentru a realiza un proces de branding de calitate urmam urmatorii pasi:

 • Completam impreuna un nivel de analiza a nevoilor;
 • Realizam interviuri cu persoanele din interiorul/exteriorul organizatiei;
 • Oferim propuneri, organizam sedinte creative de brainstorming;
 • Realizam printuri si mostre pentru a usura procesul de selectie;
 • Construim un manual de brand si oferim consultanta in procesul de comunicare.

Intr-o colaborare in care oferim doar design pentru materiale de marketing urmarim:

 • Sa identificam cat mai clar asteptarile clientilor pentru a minimiza timpul de executie;
 • Sa oferim un pret mai bun decat daca munca ar fi realizata intern in cadrul companiei;
 • Sa livram materiale inovatoare care sa constituie un factor de diferentiere;
 • Sa oferim o solutie completa cu ajutorul echipei noastre de specialisti cu experiente variate in domenii ca design, brand management, publicitate.
realizare site

Servicii oferite:

Specialistii nostri fac o analiza 3600 a produselor si serviciilor pe care le oferi, identifica si segmenteaza publicul tinta, stabilesc canalele optime de comunicare.

Un site bine realizat imbina designul inovator, functionalitatile potrivite si tehnicile de optimizare online si offline.

Imagineaza-ti ca vizibilitatea in motorul de cautare Google poate genera mai mult business decat intreaga echipa de vanzari.

Echipa noastra te poate ajuta sa transformi Likeurile si Shareurile in cifra de afaceri pentru compania ta, sa micsorezi costurile cu anunturile platite utilizand o strategie inteligenta de promovare.

Indiferent de domeniul in care activezi e-mail marketingul este un instrument prin care poti genera cifra de afaceri, iti poti fideliza clientii si poti genera trafic pe platformele online.


branding

creatie grafica

Ce beneficii obtii din colaborarea cu noi?

Succesul nostru este dat de rezultatele tale. Beneficiile realizarii identitatii vizuale si a elementelor de design cu echipa Creative Wings:

 • Alegerea brandul va fi bazata pe o munca de cercetare si analiza, fapt ce constituie o garantie in plus asupra impactului pozitiv a brandului in rezultatele de business;
 • Externalizand activitatile de design vei avea mai mult control asupra calitatii si costuri mai mici;
 • Vei primi suport la comunicarea identitatii vizuale si elementelor grafice in campaniile de marketing si PR;
 • Iti vei creste gradul de credibilitate in fata partenerilor.

identitate vizuala

grafica digitala

Formular de contact:


 


Portofoliu Creative-Wings