Consultanta marketing

De ce o strategie de marketing?

Vizibilitate + Credibilitate = Profit, o ecuatie care sta la baza unei campanii de marketing, rezultatul sau fiind urmarit atat de companii mici si mijlocii cat si de corporatii.

Sub presiunea targetelor insa, de multe ori, campaniile de marketing nu au o masurabilitate clara. Un studiu realizat de McKinsey in anul 2014 arata ca 43% din bugetul alocat departamentelor de marketing la nivel global nu a generat rezultate cuantificabile in bani pentru beneficiarii campaniilor.

In Romania, am constatat experiential ca majoritatea campaniilor de marketing nu aduc rezultatele asteptate din urmatoarele cauze: sunt facute „pe ultima suta de metri” fara o planificare adecvata, nu au continuitate, sunt alegeri oportuniste lipsite de strategie.

Cum lucreaza specialistii Creative Wings?

Credem ca un ROI (Return on investment) ridicat nu poate exista fara o analiza detaliata a companiei tale, a mediului in care activezi si fara specialisti care au un background solid de cunostinte, realizari si esecuri in campanii de publicitate, astfel incat sa iti poata recomanda instrumentele de promovare potrivite pentru campania ta.

Etape de lucru:

  • Facem o analiza 3600 a produselor si serviciilor pe care le oferi;
  • Identificam publicul tinta si facem o segmentare a acestuia;
  • Analizam piata si identificam canalele optime de comunicare cu audienta tinta;
  • Setam obiective clare si indicatori de masurare a campaniei;
  • Stabilim impreuna sedinte creative de lucru pentru feedback si repozitionare.

consultanta si strategie

consultanta-si-strategie

Servicii oferite:

Identitatea vizuala ce cuprinde logo, slogan, designul materialelor promotionale este unul dintre primii factori care are impact vizual si tactil asupra potentialilor clienti.

Un website bine realizat imbina designul inovator, functionalitatile potrivite si tehnicile de optimizare online si offline.

Imagineaza-ti ca vizibilitatea in motorul de cautare Google poate genera mai mult business decat intreaga echipa de vanzari.

Echipa noastra te poate ajuta sa transformi Likeurile si Shareurile in cifra de afaceri pentru compania ta, sa micsorezi costurile cu anunturile platite utilizand o strategie inteligenta de promovare.

Indiferent de domeniul in care activezi e-mail marketingul este un instrument prin care poti genera cifra de afaceri, iti poti fideliza clientii si poti genera trafic pe platformele online.


Ce beneficii obtii din colaborarea cu noi?

Succesul nostru este dat de rezultatele tale. Daca realizezi strategia de marketing cu Creative Wings vei reusi sa:

  • Ai o imagine clara asupra clientilor, potentialilor clienti si a canalelor prin care poti genera vanzari si atrage leaduri;
  • Estimezi clar bugetul de marketing necesar pentru a-ti atinge obiectivele;
  • Realizezi un plan structurat de promovare pentru urmatoarea perioada;
  • Identifici imbunatatirile pe care le poti aduce gamei de servicii si modului de prezentare;
  • Stabilesti un set de indicatori de performanta pentru masurarea campaniilor.

consultanta si strategie

Formular de contact:


 


Portofoliu Creative-Wings