Chestionar marketing online ⋆ Agentie de Publicitate | Realizare Website | Branding - Creative Wings

Chestionar marketing online

Interviu pentru identificarea nevoilor

Ne propunem sa realizam campanii de promovare prin care sa va atingeti obiectivele de business dar care sa ofere in acelasi timp utilizatorilor o experienta placuta. Acest lucru necesita munca, analize, cooperare si pasiune. Pentru a-i ajuta pe specialistii nostri in marketing sa faca o treaba excelenta, este important sa intelegem nevoile dumneavoastra.

De aceea, va rugam sa completati chestionarul de mai jos cu atentie si sa ne ne oferiti cat mai multe detalii despre ceea ce va doriti de la viitoarele campanii.

1. Descrieti in cateva fraze obiectul de activitate al companiei si produsele/serviciile pe care le oferiti.

2. Pana la momentul actual, ati mai realizat campanii de promovare online pentru site-ul dumneavoastra? Daca da, bifati canalele de promovare utilizate:

Nu am facut campaniiAnunturi text AdWordsAnunturi Display AdWordsRemarketing AdWordsFacebook AdsFacebook RemarketingYouTubeLinkedInComunicate de presaArticole srise de diversi bloggeriAdvertoriale platiteAparitii media in onlineE-mail marketing

3. Care vor fi principalele scopuri ale campaniilor de promovare online?

Brand Awareness (vizibilitate)Mentinerea legaturii cu clientii actualiVanzare onlineGenererare de lead-uriColectare date vizitatori (mail, telefon, …)Atragere de participanti la evenimente

4. Care este site-ul catre care vom face directionarea din campaniile online?

5. Care este structura audientei tinta pentru businessul dumneavoastra? (tineti cont de segmentele de piata carora va adresati, varsta, sex, clasa sociala, preocupari, studii, industrie, …)

6. Ce tip de continut online consuma si ce site-uri viziteaza cel mai des clientii dumneavoastra din fiecare segment identificat mai sus?

7. Care sunt principalele produse/servicii pe care doriti sa le promovati prin campaniile online?

8. Care este costul maxim pe care ati fi dispus sa il investiti pentru un potential client obtinut din campania online?

9. Aveti un interval in care ati dori sa va promovati mai intens? (zi, ora, perioada din luna/an)

10. Pe ce platforme credeti ca ar fi mai bine sa va fie afisate reclamele din campaniile online? (Desktop, Mobil, Tableta, Toate)

11. Aveti un reprezentant care va furniza necesarul de materiale de promovare (anunturi text, bannere grafice, video etc.) sau doriti sa le realizam noi?

12. Aveti un reprezentant care va realiza modificarile siteului pentru a fi eligibil in campaniile online? (adaugare/modificare cod, formulare, landing page) sau doriti sa le realizam noi?

13. Care sunt platformele pe care doriti sa va promovati?

Google AdWordsYouTubeFacebook AdsInstagramLinkedIn AdsAltele (va rugam specificati)

14. Va rugam sa ne oferiti 3 exemple de reclame care va plac si care corespund exigentelor dumneavoastra in ceea ce priveste design-ul/mesajul/plasarea si specificati care sunt motivele pentru care le-ati ales.

15. Va rugam sa ne specificati 3 reclame care nu va plac, si motivele pentru care le gasiti neatractive. De asemenea va rugam sa ne comunicati care sunt elementele din reclamele date ca exemplu pe care le considerati nepotrivite pentru nevoile dvs.

16. Va rugam sa mentionati si alte aspecte pe care le considerati esentiale pentru campaniile dumneavoastra online.

17. Va rugam sa mentionati care este intervalul in care credeti ca ar fi potrivit sa se incadreze bugetul dumneavoastra lunar de promovare online.

<1000 EUR1.000 EUR – 3.000 EUR3.000 EUR – 5.000 EUR>5000 EUR

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Denumirea societatii (obligatoriu)

Oras (obligatoriu)

Contactează-ne
Cauți Soluții Creative?
Cauți Soluții Creative?
Ai întrebări despre Marketing? Contactează-ne!
Connecting...
Marketingul, Strategia și Inovația produc Rezultate - restul sunt doar costuri. Discută cu un Consultant.
Ai întrebări despre Marketing? Contactează-ne!
:
:
:

Datele colectate sunt folosite pentru a vă contacta. Prin utilizarea serviciilor, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor Politica de confidențialitate
Ai o întrebare, cauți mixul de marketing potrivit publicului tău țintă?
:
:

Datele colectate sunt folosite pentru a vă contacta. Prin utilizarea serviciilor, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor Politica de confidențialitate
Această sesiune de discuții s-a încheiat.