Chestionar analiza nevoie - Creative Wings

Chestionar analiza nevoi

Interviu pentru identificarea nevoilor

Ne propunem sa realizam un site care sa statisfaca nevoile dumneavoastra dar in acelasi timp si cele ale vizitatorilor. Acest lucru necesita munca, cooperare, pasiune si talent. Pentru a-i ajuta pe programatorii si designerii nostri talentati sa faca o treaba excelenta, este important sa ajungem impreuna la un limbaj comun.

De aceea, va rugam sa completati chestionarul de mai jos cu atentie si sa ne ne oferiti cat mai multe detalii despre ceea ce va doriti de la acest proiect.

1. Care vor fi principalele scopuri ale siteului?
Prezentarea companieiCatalog produse/serviciiVanzare onlineChatConfigurator onlineCalendar evenimenteBlogForumRetea socialaCont cu logare pentru accesarea de informatiiColectare informatii vizitatori
Alte scopuri daca exista:

2. Descrieti in cateva fraze obiectul de activitate al companiei si produsele/serviciile oferite.

3. Care este domeniul pe care doriti sa implementati site-ul? Daca nu aveti un domeniu cumparat va rugam sa ne spuneti 5-10 preferinte pentru numele acestuia.

4. Numele companiei/organizatiei si sloganul, asa cum doriti exact sa apara intergrat in design.

5. Aveti un Logo sau alte elemente de design grafic? In caz afirmativ va rugam sa ni le trimiteti in format editabil (.cdr, .eps, .psd) pe mail impreuna cu raspunsurile la intrebarile din acest chestionar.

6. Ce schema de culori preferati pentru site-ul dvs? In cazul in care aveti deja un logo doriti sa pastram nuantele folosite in designul logo-ului, sau nunate diferite derivare din culorile logo-ului? Alegerea unei alte palete de culori ar ingreuna integrarea logo-ului in design.

7. Pentru a realiza Meniul principal din site, va rugam sa realizati o schema logica a acestuia si sa specificati ordinea in care sa apara butoanele. In acest meniu principal. (Exemplu: 1. Home, 2. Produse, 3. Despre noi, 3.1. Echipa, 3.2. Istoricul companiei, 4. Blog, 5. Contact)

8. Cum doriti sa fie pozitionat meniul principal, orizontal sau vertical? Daca aveti alta modalitate de afisare va rugam sa o descrieti.

9. Continutul primei pagini. Va rugam sa descrieti cat se poate de detaliat, chiar sa atasati schite facute de dvs. pentru a ne oferi o imagine despre cum va doriti sa arate prima pagina.


10. Care este primul lucru pe care vizitatorii trebuie sa il faca atunci cand acceseaza site-ul dvs.? Doriti sectiuni care sa fie evidentiate pentru a fi remarcate cu mai multa usurinta?

11. Care este structura audientei site-ului? (tineti cont de segmentul de piata caruia va adresati, varsta, sex, clasa sociala, preocupari, studii, ...)

12. Va rugam sa ne oferiti 5 exemple de site-uri care va plac si care corespund exigentelor dumneavoastra in ceea ce priveste design-ul/functionalitatea si specificati care sunt motivele pentru care le-ati ales.

13. Va rugam sa ne specificati 5 site-uri care nu va plac, si motivele pentru care le gasiti neatractive. De asemenea va rugam sa ne comunicati care sunt elementele de pe site-urile date ca exemplu care considerati ca nu se potrivesc cu nevoile dvs.

14. Detineti fotografii/poze pe care doriti sa le utilizati in realizarea site-ului? Doriti sa va punem noi la dispozitie imagini din bazele de date la care noi avem acces?

15. Exista module/functionalitati speciale pe care ati dori sa le contina siteul dumneavoastra, ca de exemplu: cont utilizator, plata online, trimitere newsletter, chat, configurator, etc.?

16. Va rugam sa mentionati si alte aspecte pe care le considerati esentiale pentru site-ul dumneavoastra. In acest fel ne asiguram ca design-ul si functiunile pe care echipa noastra le va construi corespund nevoilor pe care le aveti.

17. Va rugam sa mentionati care este intervalul in care credeti ca ar fi potrivit sa se incadreze bugetul pentru realizarea website-ului.

<1000 EUR1.000 EUR – 3.000 EUR3.000 EUR – 5.000 EUR>5000 EUR


Nume:
Compania:
Telefon:


Contactează-ne
Cauți Soluții Creative?
Cauți Soluții Creative?
Ai întrebări despre Marketing? Contactează-ne!
Connecting...
Marketingul, Strategia și Inovația produc Rezultate - restul sunt doar costuri. Discută cu un Consultant.
Ai întrebări despre Marketing? Contactează-ne!
:
:
:

Datele colectate sunt folosite pentru a vă contacta. Prin utilizarea serviciilor, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor Politica de confidențialitate
Ai o întrebare, cauți mixul de marketing potrivit publicului tău țintă?
:
:

Datele colectate sunt folosite pentru a vă contacta. Prin utilizarea serviciilor, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor Politica de confidențialitate
Această sesiune de discuții s-a încheiat.