Campanii Google AdWords

Campanii Google AdWords. De ce este important sa te promovezi online?

In Romania sunt efectuate peste 700 milioane de cautari pe Google in fiecare luna. O parte dintre acestea sunt pentru a identifica solutii la problemele cu care o firma sau o persoana se confrunta, altele pentru a gasi informatii despre un produs ori pentru a cumpara ceva anume.

Imagineaza-ti ca vizibilitatea in motorul de cautare Google poate genera mai mult business decat intreaga echipa de vanzari. Bineinteles acest lucru nu se intampla peste noapte si nu este nici gratuit. Poti ajunge in topul Google fie in rezultatele pe care motorul de cautare le afiseaza natural cu o strategie SEO (Search Engine Optimization), fie prin campanii platite cu ajutorul platformei Google AdWords.

Indiferent de varianta, o echipa certificata Google, cu sute de proiecte derulate de-a lungul timpului, te poate ajuta sa ai un ROI (Return on Investment) ridicat si sa scurtezi timpul de obtinere a rezultatelor.

Cum lucreaza specialistii Creative Wings?

Un studiu Search Engine Journal din anul 2014 constata faptul ca, in medie, leadurile provenite din SEO au o rata de conversie de 14% in schimb cele din campanii de direct marketing de doar 1,7%. Suntem la curent cu ultimele studii si noutati Google, iar in cadrul unui proiect, realizam urmatorii pasi:

 • Analizam websitul tau, piata in care activezi si concurenta;
 • Propunem un traseu de optimizare online si offline;
 • Facem o simulare detaliata a unei campanii AdWords pentru a lua cea mai buna decizie privind cuvintele cu care incepem promovarea;
 • Realizam campanii nisate de Display si retargetam utilizatorii care te viziteaza;
 • Te promovam catre baza ta de clienti;
 • Oferim transparenta totala asupra contului si un raport lunar de activitate.

campanii google adwords

promovare-seo

Servicii oferite:

Specialistii nostri fac o analiza 3600 a produselor si serviciilor pe care le oferi, identifica si segmenteaza publicul tinta, stabilesc canalele optime de comunicare.

Identitatea vizuala ce cuprinde logo, slogan, designul materialelor promotionale este unul dintre primii factori care are impact vizual si tactil asupra potentialilor clienti.

Un site bine realizat imbina designul inovator, functionalitatile potrivite si tehnicile de optimizare online si offline.

Echipa noastra te poate ajuta sa transformi Likeurile si Shareurile in cifra de afaceri pentru compania ta, sa micsorezi costurile cu anunturile platite utilizand o strategie inteligenta de promovare.

Indiferent de domeniul in care activezi e-mail marketingul este un instrument prin care poti genera cifra de afaceri, iti poti fideliza clientii si poti genera trafic pe platformele online.


Ce beneficii obtii din colaborarea cu noi?

O campanie online trebuie sa aiba beneficii masurabile, iar o colaborare cu Creative Wings iti ofera:

 • Posibilitatea de a sparge barierele geografice si de a accesa clienti la nivel national si international;
 • Un nou canal de vanzare masurabil si scalabil;
 • Un plus de vizibilitate si brand awareness;
 • Largirea bazei de contacte si prospecti;
 • Posibilitatea de a testa in doar cateva zile impactul unui produs nou sau a unei schimbari de strategie.

Ce inseamna sa lucrezi cu o agentie Partenera Google:

 • Lucrand cu o agentie Partenera Google vei economisi timp, bani si iti vei maximiza ROI-ul
 • In alegerea agentiei Partenera Google cu care lucrezi ia in consideratie serviciile oferite, expertiza AdWords si taxele de management al contului.
 • Lucrand cu o agentie Partenera Google precum Creative Wings ai sansa de a te alatura unei intregi echipe de specialist pregatiti sa-ti satisfaca nevoile si sa-ti atinga obiectivele de business.

Formular de contact:


 


Portofoliu Creative-Wings